Csapatunk

Ismerd meg a Sweet Home Staging csapatát

Kaszta Réka
Kaszta Réka

Mindhárman külön-külön kezdtünk el érdeklődni az ingatlanbefektetések és lakberendezés iránt, 2021-től egy csapatban erősítjük egymást. Home Staging szolgáltatásunk során felkészítjük az ingatlanokat az eladásra, ezzel garantáljuk a professzionális ingatlanértékesítést, melynek során az ingatlan gyorsan, a lehető legmagasabb piaci áron kerül eladásra. A Home Staging több szakmát ötvöző komplex módszer, mely segít, hogy az ingatlan kitűnjön a versenytársak közül, ezzel garantálva az eladásra szánt ingatlan 10-15%-os érték növekedését. A Home Staging az ingatlanbemutatás művészete!

Alapító

Kaszta Réka

Kaszta Réka vagyok. Az ingatlanpiacot már nagyon fiatal korom óta figyelemmel kísértem. Egyetemi évek alatt, egy ingatlanberuházó cégnél dolgoztam. Ez volt az első hely ahol megtapasztaltam, hogy a vevők igényei és az ingatlanberuházók céljai mennyire eltérnek egymástól. Egy évtizedes banki  kitérő után visszatértem az ingatlanok világához, ahol a home staging alkalmazásával egyértelművé vált számomra, hogy az igazán sikeres ingatlan értékesítésnél, a vevő és eladók céljai nem térnek el egymástól, hanem azok kiegészítik egymást. Így tud a folyamat mindenki számára sikeres ügyletként lezárulni. 

Saját befektetéseimben és az ügyfelek megbízásai alapján is bebizonyosodott számomra, hogy megfelelő ingatlanpiaci ismeretekkel, a módszer sikeresen működik piaci környezettől függetlenül. 

Ebben a csapatban az én feladatom az ingatlan piaci árának meghatározása, a ráfordított összeg  és az elérni kívánt hozam kiszámítása, és az értékesítési stratégia felállítása.  Eddigi projektjeink során jó megtapasztalás volt mindannyiunk számára, hogy a komplex munkafolyamat – ügyfélkezelés, lakberendezés, ingatlanpiac, marketing tevékenység-, milyen jól kiegészítik egymást, és ebben milyen jól együtt tudnak dolgozni a csapattagok.

Kaszta Réka
Hamar Nikolett
Hamar Nikolett
Alapító

Hamar Nikolett

Hamar Nikolett vagyok , okleveles Home stager tanácsadó, a professzionális ingatlan marketing egyik hazai képviselője. Régóta tartó szenvedélyem a vonzó otthon és enteriör megteremtése. 2019-ben végeztem az MSP Home Staging Akadémián, de a home staging szemlélete és a lakberendezés már jóval korábban is életem része volt, és megtapasztaltam az erejét. A home staging több szakmát ötvöző komlex módszer, benne találtam meg azt az utat, ahol az esztétikum mindenki javát egyszerre szolgálja, segíti, vásárlók és vevők álmait testesíti meg. Mások otthonát szépíteni órási megtiszteltetés számomra és külön öröm, hogy ezzel hozzájárulhatok a gyorsabb, hatékonyabb ingatlaneladáshoz. Ami másnak nyűg, vagy teher, számonra izgalmas kihívás, vagyis minimális befektetéssel a megrendelő terveit és lehetőségeit figyelembe véve előhozni egy otthon legszebb , legelőnyösebb arcát. Tévhit hogy majd az új vevő úgy alakítja ahogy akarja, mert másképp élünk, és másképp szükséges bemutatni a piacon. Nem mindegy, hogy hogyan reprezentáljuk azon a piacon, ahol több ezer ingatlan versenyezik a vevők figyelméért. Meggyőződésem, hogy amivel ki lehet tűnni és a versenytársak elé lehet kerülni, az a Home staging. Rengeteget számít az első benyomás a lakásvásárlásnál. Mert a vevő álmai otthonát keresi, és nem az előző tulaj életére kiváncsi, és a felújítási problémákra sem, a legideálisabb ha csak behúzhatja a bőröndjét. Fontosnak tartom hogy a legnagyobb és legértékesebb vagyontárgyunkat megbecsüljük, és lerövidítsük az eladási tortúrát, hogy minél hamarabb meglássák benne az érdeklődők a jövendő otthonukat. Így válik a tortúra örömteljes és villámgyors eladássá, ahol minden résztvevő elégedett. Meggyőződésem, hogy a home staging szemlélettel az ingatlanértékesítés színvonala is növekszik, ezzel a plusz minőségi szolgáltatással a szakma elismertsége is méltó helyére kerülhet. Nagyon szeretek csapatban dolgozni mert erősségeink összeadódnak és meggyorsítják a felkészítés folyamatát. Hiszem, hogy minden lakásban benne van a csoda, csak segíteni kell megláttatni azt.

Sebestyén Anna
Alapító

Sebestyén Anna

Sebestyén Anna vagyok, lakberendező-enteriőrtervező.

Szeretem a problémamegoldó helyzeteket, amikor a kreativitás eszközeivel élhetek. Egész kicsi korom óta szeretek rajzolni, örömmel tölt el, ha valami újat alkothatok! Utóbbi években az illusztrálást is kipróbáltam, ez a tevékenység mindig feltölt, kikapcsol. Legtöbbször azonban belső tereket rajzolgattam, saját lakásaink tervezésekor is így történt. Szeretem a terekben rejlő lehetőségek feltérképezését, alternatív változatokból eljutni az ideálisig. Rájöttem, hogy a terek legoptimálisabb berendezésének tervezése örömmel tölt el. Akkor még nem ismertem a 3d tervező programokat, kézzel, papírra rajzoltam látványterveket. Az, hogy eközben megtaláljam a legodaillőbb színharmóniát, apró kiegészítőket, megunhatatlan időtöltésnek bizonyult.
Először csak intuitív módon rendezgettem, formáltam a saját és családom tereit, később tudatosan indultam el ezen a vonalon. A Junior Art Center Lakberendező Iskolában végeztem lakberendező-enteriőr tervezőként, ahol megismerkedtem az alaprajzok szerkesztésével, anyagismerettel, számítógépes tervező programok használatával. Az ott eltöltött évekkel, és a magamba szívott tudással, most már tudatosan ismereteimre támaszkodva tervezek.

2019-ben egy home staging tanfolyamon értettem meg, hogy számomra ez lesz az álommunka. Rájöttem, hogy megmutatni egy ingatlan legjobb arcát, az oda vezető utat, az otthon megteremtését, nekem találták ki. Számomra a home staging ötvözi a tervezés és kivitelezés legjobb aspektusait.

 
 
Sebestyén Anna
Felkeltettük az érdeklődésedet?

Kérj ingyenes személyre szabott árajánlatot!

Scroll to Top